PÅ ÅRETS FESTIVAL MØTER DU:
LILLETORGET - BONDENS MARKED
- ALICE BLOMSTER
- BAKKEN ØVRE: Burgere, sylte, egg m.m.
- KJEVLA BAKERI: Tynnlefse og tjukklefse med Mjøskrem
- GARDSKJØKKENET - EINERØKT: Cognac-marinert og gravet ørret
- LINNEA FINNSKOGEN: Sirup og salt
- DUSGÅRD KJEKJØTT: Skinn, bringebærprodukter som syltetøy, geleér, saft m.m.
- HANDE RAKFISK
- AUKRUST URTERI
- GODT & HJEMMELAGET: Tynn- og tjukklefse fra Nordland
- HAUG GÅRD I VELDRE: Økologiske grønnsaker og poteter
- BOSHEIMSMARKEN: Reinrot og tilskudd
- SIRUPSTYNNKAKEBAKERIET
"BRANNTOMTA”
- SPEKEBODEN: Spekemat og honning
- ØDEGÅRDEN BAKERI: Nybakte brød, boller, kaker og andre godsaker
GÅGATA
- MAT FRA ØYERFJELLET: Lokalt kjøtt, småprodukter som syltetøy, gelé m.m.
- GAUSDAL MAT: Sylte, lefse, spekemat, gelé, honning m.m.
- GRØNT REISELIV: Ost, rakfisk, kurver fra lokale småskalaprodusenter
- SJOKOLAND: hjemmebakst, belgiske vafler, hjemmelagde kjærlighet på pinne m.m.
- KRISTIN PAULSEN: håndlaget keramikk til hvitløk m.m.
- GUDBRANDSDALSBAKST: Tradisjonskaker, stomp, havrekjeks, sveler m.m.
- KROKFOSSEN VAKTEL- OG BIGÅRD: Honning, vaktelegg, sopp, urter m.m.
- LILLEHAMMER VDG AVD. SØR RESTAURANT- OG MATFAG: Brød, gjærbakst, nystekte vafler m.m.
Årets tema er "Tilgang til lokalmat".
Matauk er viktig i vår region og vi er stolte av at vi år kan invitere til Mataukfestival for niende gang i hjertet av Lillehammer Sentrum. Vi gleder oss til å vise mangfoldet, de gode råvarene, de deilige smakene og luktene og at store og små kan la seg begeistre av utvalget.
Festivalen gjennomføres iht gjeldende smittevern.
Husk å vis hensyn, hold avstand.
Velkommen til årets festival !
|
|




|