Åpningstider:

Fredag 2.oktober: 10-18

Lørdag 3.oktober: 10-18

PÅ ÅRETS FESTIVAL MØTER DU: 


LILLETORGET - BONDENS MARKED

  • ALICE BLOMSTER
  • BAKKEN ØVRE: Burgere, sylte, egg m.m.
  • KJEVLA BAKERI: Tynnlefse og tjukklefse med Mjøskrem
  • GARDSKJØKKENET - EINERØKT: Cognac-marinert og gravet ørret
  • LINNEA FINNSKOGEN: Sirup og salt
  • DUSGÅRD KJEKJØTT: Skinn, bringebærprodukter som syltetøy, geleér, saft m.m.
  • HANDE RAKFISK
  • AUKRUST URTERI
  • GODT & HJEMMELAGET: Tynn- og tjukklefse fra Nordland
  • HAUG GÅRD I VELDRE: Økologiske grønnsaker og poteter
  • BOSHEIMSMARKEN: Reinrot og tilskudd
  • SIRUPSTYNNKAKEBAKERIET 

"BRANNTOMTA”

  • SPEKEBODEN: Spekemat og honning
  • ØDEGÅRDEN BAKERI: Nybakte brød, boller, kaker og andre godsaker

GÅGATA

  • MAT FRA ØYERFJELLET: Lokalt kjøtt, småprodukter som syltetøy, gelé m.m.
  • GAUSDAL MAT: Sylte, lefse, spekemat, gelé, honning m.m.
  • GRØNT REISELIV: Ost, rakfisk, kurver fra lokale småskalaprodusenter
  • SJOKOLAND: hjemmebakst, belgiske vafler, hjemmelagde kjærlighet på pinne m.m.
  • KRISTIN PAULSEN: håndlaget keramikk til hvitløk m.m.
  • GUDBRANDSDALSBAKST: Tradisjonskaker, stomp, havrekjeks, sveler m.m.
  • KROKFOSSEN VAKTEL- OG BIGÅRD: Honning, vaktelegg, sopp, urter m.m.
  • LILLEHAMMER VDG AVD. SØR RESTAURANT- OG MATFAG: Brød, gjærbakst, nystekte vafler m.m.

 Årets tema er "Tilgang til lokalmat".

Matauk er viktig i vår region og vi er stolte av at vi år kan invitere til Mataukfestival for niende  gang i hjertet av Lillehammer Sentrum. Vi gleder oss til å vise mangfoldet, de gode råvarene, de deilige smakene og luktene og at store og små kan la seg begeistre av utvalget. 

Festivalen gjennomføres iht gjeldende smittevern.

Husk å vis hensyn, hold avstand.

 

Velkommen til årets festival !

 

bringebær

ost

bakst

 


 

 

 

 

Treff: 3187 Tags: