Smørbrød med stekt lågåsild.Lgsildsmrbrd2

  • 1 sild pr smørbrød
  • Salater
  • Surt brød fra bakeriet i lom
  • God olivenolje med sitron
  • Sitronbåt
  • Dill til pynt
  • 1 ss dillrømme

 Dillrømme

  • 2 dl rømme
  • Rikelig med finnhakket dill
  • Piskes stivt
  • Smak til med salt og litt hvit pepper.

Fisk

Vend fiskefiletene i mel før du steker dem i olje og litt klaret smør. Filetene kan lunes opp igjen i ovn hvis du ikke serverer med en gang.

Salat

Vend salaten i en vinaigrette av olivenolje og sitron. 3 deler olje 1 del sitron. Smør brødet, legg på salat så legge fisken på, pynt med dillrømme, sitron og dill.

Elgburger

  • 1 kg kvernet elgkjøtt
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • Bland godt og del i 8 burgere

Rellish

  • 1 kg gulrot
  • 1 kg løk
  • 1 kg sylteagurk
  • 1,5 kg ketsjup
  • ½ l soyaolje
  • Salt, pepper, timian

Kok gulrot og løk litt myke, og kvern dem sammen med sylteagurken. Has i kjele med ketsjup og olje til det er mykt.
Smakes til med salt, pepper og timian

Trollkrem

  • 6 dl Tyttebær
  • 3. dl sukker
  • 3 eggehviter

Alle ingredienser blandes og piskes til en luftig krem

Treff: 980 Tags: